Referencer

PR/PRESSE

“Jeg har gennem mange år haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Maiken omkring PR for Sund Livsstil messen både tidligere i Forum og nu i Øksnehallen. Hun er behagelig som person, fagligt godt funderet, og jeg nyder vores samarbejde.
Maiken er altid skarp til at finde en interessant historie og en god vinkel til at promovere Sund Livsstil messen på.
Hun skriver inspirerende, har et omfattende netværk samt kendskab til branchen.”

Peter Mikkelsen, messearrangør
 – www.sund-livsstil.dk

 

JOURNALISTIK


”Maiken forstår virkelig at bruge det skrivende sprog, så det møder modtageren i øjenhøjde. Hendes formidlingsevne og egenskab til at sætte sig ind i tingene er i særklasse. Hun formår med sit nærværende og lyttende engagement at sætte én i fokus – og så er hun ganske enkelt et behageligt menneske at arbejde sammen med.
 Vi har haft stor glæde af Maikens kompetencer, og skal vi bruge en dygtig journalist igen, vil det helt klart være Maiken, vi vil ringe til.”

Pia Brixved, indehaver af Colonic – www.colonic.dk

 

COACHING 

”Tak for hjælpen til at komme i gang med at tage min privatpraksis alvorligt. Jeg er nu på nettet med en hjemmeside, jeg er meget tilfreds med, klar på mit koncept og igang med at udvide med mindfulness til børn med særlige behov. Jeg har sendt pjecer ud til daginstitutionerne og har flere ideer på tegnebrættet. Det var din coaching, der satte gang i det hele :o) Tak for det!”

Børneergoterapeut, kinesiolog RAB og mindfulness mentor for børn, Susanne Rud – www.susannerud.dk

 

BOG-SPARRING

“Som debuterende forfatter var det af stor værdi at have en professionel sparringspartner, der kunne give skarp og konstruktiv kritik og samtidig holde én til ilden.
Det kan Maiken, som formår at udfolde og integrere journalistens årvågenhed med coachens drive. Hendes viden, erfaring og personlighed gør, at hun på en let og inspirerende måde får leveret de input, der skal til for at rykke videre til næste niveau og arbejdsfase.”

Cand.comm. og coach Lars Damkjær – www.reclaimyourpower.dk

 

SKRIVEKURSER

“På en let og tilgængelig måde er jeg blevet klogere på det at skrive!
På en enkelt dag nåede jeg at blive fortrolig med tankesættet omkring en god artikel og en hensigtsmæssig måde at bygge teksten op på. Når jeg nu i hverdagen skal skrive en leder eller en pressemeddelelse, bruger jeg skabelonen De 5 tommelfingerregler, og de 4 AVIS-krav – aktualitet, væsentlighed, identifikation og sensation – ligger hele tiden i baghovedet.
Jeg har også fundet ud af, at det er helt i orden at skrive ”i sidste øjeblik”. Jeg har før tænkt, at det var for dårligt, at jeg ikke kunne komme i gang men har nu fundet ud af, at processen fra tanke til selve det skrevne er lige så vigtig.”

Hanne Møller, sekretariatschef i FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter) – 
www.fdz.dk

 

 

„Nogle gange i livet lander man på et kursus, som giver så meget mening, at det resonerer med det inderste i hjertet – sådan et kursus var Autentiske Tekster for mig!

At blive kyndigt guidet gennem det skrevne ord af Maiken Buchwald er en fornøjelse – både fordi hun er skarp og kompetent på sit felt, og fordi hun så brændende ønsker at inspirere os andre til at skrive.

For mig – som absolut novice udi den skrevne formidling – blev det starten på en ny stemme i mit liv, og jeg føler nu, at jeg har redskaberne til at gå i gang og modet til at turde tro på det jeg ønsker at skrive.

Dét har Maiken været kick-starter og inspirator på!

Så hvad enten du drømmer om at skrive blogs, udarbejde en kommunikativt stærk hjemmeside, skrive en bog eller noget helt fjerde, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til kurset ”Autentiske tekster.”

 

Henriette Claydon-Smith, Ennegram-instruktør og Integral Coach PCC

 

1:1 SPARRING

”Maiken har været en stor inspirator og sparringspartner i forbindelse med at formulere tekster, så de var endnu klarere i forhold til min målgruppe”.

 

Kinesiolog og ID-Psykoterapeut Joan Meelby – www.kinesiologen.dk