Kurser

Autentiske tekster – skriv som den, du er, til dem, du vil nå – er et intensivt og personligt udviklende skriveforløb over fire workshopdage for dig, der sideløbende med din skriveprocessen gerne vil lære dig selv (og ex. fiktive personer i en roman) bedre at kende.

Ring eller skriv til mig og hør mere


Kom på kursus hos AOF

Skriv så den bog

Lær at udvikle din idé og bygge din bog/dine tekster op, så dine læsere føler sig både informeret og underholdt. Lær også at håndtere tvivl og skriveblokeringer, så du kan skrive frit, kreativt og inspireret.
Kurset vil have karakter af dynamiske workshops med oplæg, dialog og øvelser. Vi skal bl.a. arbejde med idéudvikling, fortællemodeller og redigering, det levende sprog, skriveblokeringer – samt med, hvordan du efter kurset kommer videre og får din bog ud i verden.

Læs om kurset og tilmeld dig her


Skriv nu den fagbog

Er du – fagligt, professionelt eller i din fritid – optaget af et emne, hvor din viden og dine erfaringer kan komme andre til gode? Hvorfor så ikke skrive en bog om det?
På kurset her lærer du både at ideudvikle, disponere, skrive og redigere din fagbog. Det er jo ikke nok, at indholdet fagligt set er korrekt, bogen skal også være interessant, underholdende og inspirerende at læse.
Kurset vil have karakter af workshops med plads og tid til både spørgsmål og dialog.

Nyt kursus i Greve og på Frederiksberg efterår 2023


Skriv nu den erindringsbog

Går du med tanker om at skrive erindringer – f.eks. om din barndom og ungdom, dine rejseoplevelser eller måske noget fagligt eller samfundsrelevant?
På kurset lærer du at ideudvikle, disponere, skrive og redigere det du skriver, så det også bliver interessant at læse for andre end lige familien og vennerne.
Kurset vil have karakter af workshops med plads og tid til både spørgsmål og dialog.

Nyt kursus i Greve og på Frederiksberg efterår 2023