Om mig

Har du brug for hjælp til at komme videre? Måske med en hjemmeside eller en facebook-side, med et virksomhedsmagasin eller en årsberetning, en brochure, et nyhedsbrev, en rapport, en manual eller en bog…

Og leder du efter en, der kan både støtte og udfordre dig, stille de rigtige spørgsmål, gi’ dig de rigtige råd – og evt. gi’ en hånd med, så du når dit mål?

Skriftlig kommunikation og autentiske tekster er to af mine stærke sider – skræddersyet PR- og medierådgivning, effektive nærværende sparringsprocesser og et stort og bredt fagligt og socialt netværk er tre andre.

Så jeg kan hjælpe dig videre på mange måder  – også på det personlige plan

Som journalist gennem mere end 25 år med efteruddannelse i kommunikation har jeg et stort kendskab til mediernes måde at tænke og arbejde på. Så jeg ved, hvordan du både sprogligt, visuelt og personligt kan „brande” dig selv – eller din virksomhed.

Som specialist på områderne sundhed og psykologi har jeg både professionelt og privat gennem mange år samlet på viden om og erfaring med bl.a. kost, motion, stress, komplementære behandlingsformer, økologi, personlig udvikling og spiritualitet.

Som kompetent sparringspartner kan jeg få dig til at betragte tingene fra nye vinkler, se kritisk på dine forhindringer, opdage nye potentialer og finde nye kreative løsninger.

 

Se mine kernekompetencerCV og referencer.