Kurser

Vil du gerne kunne skrive tekster, der sælger, til din hjemmeside eller dit nyhedsbrev?…   Eller vil du at starte en blog, som får masser af følgere?… Eller drømmer du måske om skrive artikler, PR-tekster – eller en bog?…             Eller måske skriver du allerede – men savner lidt skriveteknisk viden, sproglig inspiration, faglig feedback, gode udgivelsesfif og kollegial sparring?

 

Uanset hvad, så hop med på kursusforløbet

AUTENTISKE TEKSTER

– skriv som dén, du er, til dem du vil nå!

Hvorfor lade vaklende selvtillid, blokerende overbevisninger, andres uforgribelige meninger o.a. spænde ben for dine skrivedrømme? 

På skriveforløbet „Autentiske tekster” får du både styrke og redskaber til at lukke munden på alt og alle, som ikke støtter din proces (inkl. din egen indre kritiker) – plus teknik og inspiration til at udfolde din indre skribent, så hun både vokser og blomstrer.

„Autentiske tekster” er et individuelt kursusforløb i små grupper, hvor fokus er på effektive skriveprocesser, det levende sprog, de journalistiske skriveværktøjer, din optimale skrivetilstand (skrot skriveblokeringer) – altsammen med udgangspunkt i dit eget skriveprojekt!

Du vil bl.a.

 • Lære både dig selv som skrivende og dine målgrupper bedre at kende
 • Lære hvordan du skaber en optimal skrivetilstand – og undgår skriveblokeringer
 • Opdage og udvikle din unikke skrivestil og sprogtone
 • Træne de skriveteknikker, som sikrer, at du fremover kan skrive inspireret og godt, hurtigt, selvsikkert og effektivt.

I forløbet vil du stifte bekendtskab med bl.a.

 • De 4 trin til en fuldtræffer-tekst
 • Den journalistiske værktøjskasse
 • Det sproglige serviceeftersyn

– og blive fortrolig med begreber som bl.a.

 • Skriver- og læsertyper
 • Levende sprog og kommunikative faldgruber
 • Optimal skrivetilstand og skriveblokering

Forløbet består af 

 • 4 workshop-dage (1 pr. uge i 4 uger)
 • Gensidig udveksling, inspiration og støtte via mail og Facebook
 • En afsluttende 1:1 sparringsession efter aftale

  OBS! NÆSTE FORLØB STARTER tirsdag den 15. august 2017

  SPØRG LØS, BESTIL PROGRAM og BOOK DIN PLADS INDEN DEN 10. JULI info@percepta.dk

Det siger deltagerne:

„Indholdet i skriveforløbet „Autentiske tekster” var for mig meget lærerigt – jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg bruger i mit daglige arbejde med at skrive små tekster. Jeg har lyst til at skrive nu, det har ikke været tilfældet tidligere. Forløbet er godt planlagt, undervisningen er meget alsidig, og Maiken Buchwald er god til at holde opmærksomheden hos deltagerne.”

Elisabeth Aktor, Aktor Innovation, rådgivning og procesudvikling – www.aktor.dk

…………..

”Nogle gange i livet lander man på et kursus, som giver så meget mening, at det ressonerer med det inderste i hjertet – sådan et kursus var Autentiske Tekster for mig! At blive kyndigt guidet gennem det skrevne ord af Maiken Buchwald er en fornøjelse – både fordi hun er skarp og kompetent på sit felt, og fordi hun så brændende ønsker at inspirere os andre til at skrive. For mig – som absolut novice udi den skrevne formidling – blev det starten på en ny stemme i mit liv, og jeg føler nu, at jeg har redskaberne til at gå i gang og modet til at turde tro på det jeg ønsker at skrive. Dét har Maiken været kick-starter og inspirator på!

Så hvad enten du drømmer om at skrive blogs, udarbejde en kommunikativt stærk hjemmeside, skrive en bog eller noget helt fjerde, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til kurset ”Autentiske tekster”

Henriette Claydon-Smith, Enneagram-konsulent, underviser og Integral Coach.

………..

„Skriveforløbet „Autentiske tekster” gav mig ny skriveviden og ny inspiration og har motiveret mig til at komme videre med mit aktuelle skriveprojekt. Maiken Buchwald er en engageret og vidende underviser, som for alvor træder i karakter, når hun giver feedback på det, man har skrevet. Dér er hun bare eminent!”

Helena Møller – psykoterapeut og forfatter
……………………….

Book en 1-dags skriveworkshop…

1. „4 trin til en fuldtræffertekst”

2. „Skriv så det sælger”

SPØRG LØS og BESTIL PROGRAM på info@percepta.dk

Kan du/I – privat eller som organisation eller virksomhed – samle en gruppe, som skriver og savner ny inspiration og effektive skriveteknikker?  Mail eller ring til mig om jeres behov, så skræddersyr jeg et foredrag eller et kursus til jer.