Kurser

Autentiske tekster – skriv som den, du er, til dem, du vil nå – Et intensivt og personligt udviklende skriveforløb over fire workshopdage for dig, der kommunikerer professionelt og søger din skrivestemme

Skriv så det sælger – et 1-dagskursus for dig, der arbejder med skriftlig kommunikation og gerne vil stille skarpere på din målgruppe og have dine budskaber længere ud over rampen.

Skriv så den bog – Skriveforløb over 6 miniworkshops for dig, der har besluttet at skrive en bog!

Ring eller skriv til mig og hør om mulighederne

 

Kom på kursus hos AOF

Skriv så den bog

Lær at udvikle din idé og bygge din bog/dine tekster op, så dine læsere føler sig både informeret og underholdt. Lær også at håndtere tvivl og skriveblokeringer, så du kan skrive frit, kreativt og inspireret.
Kurset vil have karakter af dynamiske workshops med oplæg, dialog og øvelser. Vi skal bl.a. arbejde med idéudvikling, fortællemodeller og redigering, det levende sprog, skriveblokeringer – samt med, hvordan du efter kurset kommer videre og får din bog ud i verden.

Greve: Skriv så den bog – weekendkursus (Obs! Kurset er flyttet til 10.4.,11.-4. 2021) 

Frederiksberg: Skriv så den bog – weekendkursus 6.,7.-3. 2021 

Skriv nu den fagbog

Er du – fagligt, professionelt eller i din fritid – optaget af et emne, hvor din viden og dine erfaringer kan komme andre til gode? Hvorfor så ikke skrive en bog om det?
På kurset her lærer du både at ideudvikle, disponere, skrive og redigere din fagbog. Det er jo ikke nok, at indholdet fagligt set er korrekt, bogen skal også være interessant, underholdende og inspirerende at læse.
Kurset vil have karakter af workshops med plads og tid til både spørgsmål og dialog.

Frederiksberg: Skriv så den fagbog – weekendkursus 6.2/7.2 2021  (aflyst)

Skriv nu den erindringsbog

Går du med tanker om at skrive erindringer – f.eks. om din barndom og ungdom, dine rejseoplevelser eller måske noget fagligt eller samfundsrelevant?
På kurset lærer du at ideudvikle, disponere, skrive og redigere det du skriver, så det også bliver interessant at læse for andre end lige familien og vennerne.
Kurset vil have karakter af workshops med plads og tid til både spørgsmål og dialog.

Greve: 3 mandag formiddage: 12.4., 19.4. og 26.4. 2021 (link følger senere)

Frederiksberg: 3 torsdage formiddage: 13.4.,20.4.,27.4. 2021

Forær dig selv en skrivedag

Måske er du i gang med et skriveprojekt men er gået i stå eller savner inspiration – eller måske vil du gerne i gang med at skrive. Uanset hvor i din skriveproces du er, er denne dag en chance for at “komme op på hesten” og få skrevet deruda’. Dagen vil forløbe som en workshop med små inspirationsoplæg, masser af skrivetid og personlig skrivesparring på dine udfordringer – og på, hvordan du kommer videre og i mål.

Frederiksberg:  24.4. 2021